Hunder

LUDO
Amico per la vita Cosmo di Paolo

Ludo er tysk og kom til Norge i 2011, 8 uker gammel. Han er en trygg, aktiv, robust, egenrådig og godhjertet type. Han har fortsatt ikke lest boken hvor det står at Spinonen blir voksen i 4-års alderen.

Les mer og se stamtavle her

BEA
Skogsgrendas Zasha

Bea kommer fra ypperlige irske jaktlinjer. Hun er en forsiktig frøken, med ubegrensede mengder med kjærlighet å gi. Hun er i sitt ess når hun får buse rundt i naturen på jakt etter fugl.

Les mer og se stamtavle her

KAOS
Gamlebyens Emmylou

Kaos har egen hage på Sagene. Hun bor til daglig hos medeier Julie Nielsen og terrier’n Trøbbel. Kaos har en kortere pelstype enn sine søstre. Hun nynner gjerne en sang når koser seg, og viste tidlig stor interesse for fugl.

Les mer og se stamtavle her

BILLIE
Gamlebyens Billie

Billie var den første av oss som flyttet fra Gamlebyen til Hemsedal med Kristoffer Fagerli Sæthren. Hun har masse energi og utpreget jaktlyst. Når ting blir kjedelig slår hun seg sammen med sin Malamute-bror for å gjøre ugagn.

Les mer og se stamtavle her

IPA
Gamlebyens Joplin

Ipa bor til daglig på Tøyen, hos medeier Therese Pettersen. Hun er den eneste i Gamlebyklanen som kan skryte av sin egen personlige trener i smeller, og har ellers som mål å slå alle søstrene i lydighet.

Les mer og se stamtavle her

Tilbake til KENNEL